Strada Fabricii Nr. 60/A, Cluj-Napoca, 400625, Cluj

Despre noi

“Societatea noastră s-a înființat în anul 1998, cu capital integral autohton, privat, și are ca domeniu principal de activitate ‘Servicii de curățenie și salubrizare spații și instituții’.

Ne desfășurăm activitatea în județele Alba, Arad, Argeș, București, Brașov, Bihor, Bistrița-Năsăud, Bacău, Botoșani, Cluj, Covasna, Caraș-Severin, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea.”

Misiunea noastră

Firma SC GALANO PREST SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, este recunoscută drept una dintre firmele de curățenie de top din Cluj-Napoca. Cu experiența de peste 24 de ani în domeniu, firma de curățenie GALANO PREST acoperă o gamă largă de servicii de curățenie, adresându-se atât segmentului privat, industrial și de servicii, cât și segmentului domestic.

De ce să ne alegeți

Oferim servicii profesionale de curățenie pentru a vă asigura că locuința sau spațiul dvs. comercial strălucește de curățenie și sănătate.

Suntem certificați ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Deținem Autorizație de Mediu și Autorizație Sanitară pentru servicii DDD, Autorizație AFER și Agrement AFER.

Exploră și devino Client Premium!

Suntem o societate cu profit și în continuă dezvoltare. Prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotarea de ultimă oră și pregătirea permanentă a personalului, îmbunătățim constant calitatea serviciilor oferite. Angajații noștri sunt instruiți și familiarizați cu cele mai noi procedee și metode de curățare.

© 2024 All Rights Reserved.